De missie van H&R

Martin Ritter is de drijvende kracht achter H&R. Zijn missie: u volledig ontzorgen in uw bedrijfshuisvesting.

Een stukje historie

Gedurende zijn lange carrière als facilitair manager voor een grote uitzendorganisatie, zag Martin vaak bedrijven in de problemen komen of zelfs failliet gaan, omdat een verhuizing of verbouwing niet volgens plan verliep. Toen hij in 2003 koos voor het zelfstandig ondernemerschap, besloot hij juist daar iets mee te willen doen. Zo werd H&R in 2003 een feit.

Gedreven persoonlijkheid

Martin is een echte bruggenbouwer. Met veel persoonlijkheid, gepaste ingetogenheid en een geweldige daadkracht, weet hij ieder huisvestingsproces te optimaliseren. Als projectcoördinator verenigt hij moeiteloos verschillende belangen. Problemen worden kansen en knopen worden doorgehakt.

Netwerk vol expertise

Dankzij zijn passie voor het vak en dynamische persoonlijkheid, heeft Martin een stevig netwerk van vakmensen om zich heen verzameld. Voor ieder vraagstuk of probleem, weet hij zo zijn weg naar de juiste oplossing te vinden, tegen de beste prijs en kwaliteit. Inmiddels mag Martin een aantal gerenommeerde (inter)nationale bedrijven tot zijn klantenkring rekenen. En wie weet mogen we u binnenkort ook tot onze opdrachtgevers rekenen. Want ook u ontzorgen we graag in uw huisvestingstraject!

Contact met Martin.