Referenties

STIMULUS

Martin is er in geslaagd in zeer korte tijd de inhuizing te realiseren van Stimulus Programma Management in Eindhovens industrieel monument ‘de Witte Dame’, een van de meest gezichtsbepalende panden in het centrum van Eindhoven. Het ging om de ombouw van een gestripte cascoruimte naar een moderne kantoorlocatie. Martin heeft in samenwerking met ontwerpster Veronique Topper een werkomgeving gerealiseerd met uitstraling en allure. Het resultaat ademt de combinatie van originele industriële vormgeving van ongeveer honderd jaar geleden en ultra modern anders werken. Martin heeft forse problemen moeten overwinnen uiteenlopend van bouwkundige aard tot en met monumentenbeleid. Het is me opgevallen hoe snel en effectief Martin kan opereren in goede verstandhouding met alle betrokken partijen. Het voelde veilig de bouwopdracht in handen te weten van Martin Ritter.

Remco Reisinger, Hoofd Stimulus Programma-management


GAZPROM

Martin Ritter heeft ons niet alleen geholpen met het zoeken naar en vinden van een geschikte kantoorruimte voor ons groeiende bedrijf, maar ok met de inrichting van het, volledige casco, kantoor waarop uiteindelijk onze keuze is gevallen. En het resultaat mag er wezen! Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Martin is erg betrokken en heeft het gehele project binnen de (toch korte) tijdlijn en budget uitgevoerd.

Sytse van Heijst, Head of Benelux en Sandra van Velthoven, Office Manager


DECHRA

H&R bracht ons project in een stroomversnelling. Flexibel, in een goede balans tussen kosten en design, met een fijn gevoel voor wat kan in een modern kantoor en wat niet, in een prettige communicatie met medewerkers, directie en leveranciers, met behulp van een goed netwerk van toeleveranciers werd een prachtig kantoor gerealiseerd.

Marc Haarler Senior Project Manager Dechra Bladel


QUINTIQ

Martin Ritter is er in geslaagd met en voor Quintiq een compleet bedrijfspand van 8 verdiepingen in een zeer kort tijdbestek van 3 maanden vanaf casco in te richten. Dit is in een zeer prettige en constructieve samenwerking gebeurd en heeft een fantastisch bedrijfspand opgeleverd voor Quintiq. Martin heeft van A tot Z het project fantastisch gemanaged met oog voor resultaat. De zeer uitdagende tijdlijn heeft hij perfect weten te bewaken. Als opdrachtgever heb ik mij kunnen beperken tot het nemen van beslissingen.

Wil Lamain Vice President R&D Quintiq


BOLDUC

Tijdens de ingrijpende renovatie van Toren B van hét kantorencentrum Bolduc naast de A2 heb ik Martin voor de eerste keer ontmoet. Martin heeft zich als projectmanager van de wederpartij bewezen als een zeer kundige, scherpe en prettige partner. Binnen de gestelde termijnen en budgetten is het project naar tevredenheid van beider partijen opgeleverd. Door zijn sociale vaardigheden en praktische instelling heeft Martin een belangrijk aandeel gehad in dit resultaat. Inmiddels hebben we ook het volgende project naar tevredenheid opgeleverd, ditmaal als opdrachtgever en opdrachtnemer.

drs. Matthijs Bakker MRE Acquisiteur Kantoor- en Bedrijfsruimte-beleggingen Syntrus Achmea Real Estate & Finance Amsterdam


ERAC

Onze plannen stuiterden van links van naar rechts. Martin wist dat vorm te geven en voerde het uit. En wij kwamen tot rust.

Liesbeth Vullings ERAC B.V. ’s Hertogenbosch / Amsterdam